Slide Slide

TMR-Toestel

Het TMR-toestel is het nieuwste, meest gebruiksvriendelijke en nauwkeurigste koorts- en mondmaskerdetectiesysteem in België.

Wil u de toegang tot uw zaak, bedrijf, ziekenhuis, evenement, … veiliger maken? Kies dan voor één van onze TMR-toestellen. Het toestel controleert elke bezoeker op het dragen van een mondmasker en meet meteen de temperatuur.

Met ons TMR-Pro toestel breidt u de mogelijkheden nog veel meer uit: toegangscontrole op basis van gezichtsherkenning, koppeling aan uw automatische toegangsdeuren, telling, registratieplicht, …

Klik hier en ontdek meteen alle voordelen van de Pro-versie! 

Het ideale hulpmiddel in de strijd tegen de verspreiding van Covid-19.

Supersnel en nauwkeurig

Dankzij de thermopile sensoren voert het toestel binnen de 2 seconden 2 temperatuurmetingen uit waarvan het gemiddelde wordt weergegeven op het display. Zo wordt steeds een super nauwkeurige meting uitgevoerd (tot 0.03°c nauwkeurig).

De TMR-toestellen zijn uitgerust met een speciale gezichtsherkenningscamera, waardoor het toestel elke klant of bezoeker kan controleren op het dragen van een mondmasker. Wanneer een mondmasker wordt gedetecteerd zal ook automatisch een temperatuurmeting uitgevoerd worden.

Bij afwezigheid van een mondmasker zal het toestel vriendelijk verzoeken om een mondmasker op te zetten. Zolang er door de bezoeker geen mondmasker wordt gedragen zal er ook geen temperatuurmeting uitgevoerd worden.

Gebruiksvriendelijk

Onze TMR-toestellen werden ontwikkeld met het oog op nauwkeurigheid en het gebruiksgemak. Alle toestellen zijn ‘plug & play’. Dat betekent dat u enkel het toestel in stopcontact hoeft te steken en u kan meteen aan de slag!

Daarnaast biedt ESE u ook nog ruime ondersteuning en kan het toestel volledig volgens uw wensen worden aangepast. Zo kunnen alle instellingen van op afstand aangepast worden: taal & instructies, het in of uitschakelen van mondmaskercontrole (wanneer deze plicht wegvalt bijvoorbeeld), …

Voordelen

Plug & Play
Snelle temperatuurmeting
Super nauwkeurig (0.03°C)
Aanpasbaar van op afstand
Registratie in het kader
van Covid-19 tracing
Diverse uitbreidings-
mogelijkheden (gezichtsherkenning,
toegangscontrole…)

Type toestellen

TOESTEL TMR-V2.1  basic

Het toestel detecteert aan de hand van het gezicht of er een masker gedragen wordt. Bij afwezigheid van een masker zal U vriendelijk verzocht worden op uw masker op te zetten.  Het toestel zal geen temperatuursmeting uitvoeren indien het masker niet is opgezet.
(Deze optie kan uitgeschakeld worden indien de wetgeving deze verplichting niet meer oplegt). Bij aanwezigheid van het mondmasker zal automatisch overgegaan worden tot een temperatuursmeting.

De temperatuur wordt gemeten thermopile sensoren.  Zij voeren binnen de 2 seconden 2 temperatuursmetingen waarvan het gemiddelde  wordt weergegeven op het display.

Indien de temperatuurmeting hoger is dan de ingestelde waarde (= tekenen van koorts), dan verschijnt een rode banner op de display van het toestel en krijgt U een mededeling van het toestel: “Temperatuur te hoog, gelieve contact op te nemen met de receptie.”

TOESTEL TMR-V2.2 PRO

Naast het basismodel van de Temperature & Mask Recognition kan u ook kiezen voor onze Pro-versie met heel wat uitbreidingsmogelijkheden. Zo kan u de TMR volledig aanpassen aan uw noden en wensen.

 • Gezichtsherkenning
  Het toestel is uitgerust met een camera die gezichtsherkenningsfunctie heeft. Op die manier kan u de TMR ook gebruiken om op basis van gezichtsherkenning de toegang te organiseren. Op basis van persoonsgegevens en foto’s (bijvoorbeeld Facebookfoto) kan een database aangemaakt worden en gekoppeld worden aan het toestel. Indien de bezoeker herkent wordt door het toestel, wordt toegang verleend tot het gebouw. Deze gezichtsherkenning werkt zelfs bij het dragen van een mondmasker.
 • Toegangskoppeling
  U kan onze producten ook koppelen aan uw toegangsdeur. Indien alle gevraagde controles positief zijn kan door middel van een koppeling uw toegangsdeur of poort automatisch geopend worden.
 • Aanwezigheidstelling
  Indien geopteerd wordt om een toestel aan zowel ingang als uitgang te plaatsen, kan een tellingsfunctie geactiveerd worden. Zo kan u heel gericht de controle houden over het aantal aanwezigen in het gebouw.
 • Koppeling aan Alarm of Signalisatiesystemen
  Indien u reeds beschikt over een alarmsysteem, kan het toestel gekoppeld worden aan zowel de geluidssignalisatie, badge-controle of toegangscontrolesysteem.
 • Flexibel & gebruiksvriendelijk
  Wenst u een aanpassing aan één van de instellingen? Dat kan! Door een connectie met het internet kunnen onze installateurs ten allen tijd vanop afstand elke aanpassing voor u doorvoeren. Een installateur hoeft dus niet ter plaatste te komen. Zo kunnen bij een eventuele wijziging of extra verplichting door de Veiligheidsraad meteen de nodige aanpassingen doorgevoerd worden. Zo bent u steeds in regel met de geldende richtlijnen. Dat is snél, gemakkelijk én veilig!

Algemene instellingen

Alle instellingen van onze toestellen kunnen ten allen tijde aangepast worden, zonder dat hiervoor een installateur nodig is.

Doormiddel van een internetconnectie bij de klant kan alles vanop afstand door onze eigen programmeurs aangepast worden.

Stel dat het dragen van een mondmasker niet langer verplicht wordt, dan kan dit meteen door ons worden aangepast. Deze aanpassingen kunnen van belang zijn bij een wijziging van de richtlijnen door de Nationale Veiligheidsraad.

Specificaties

 • Temperatuurmeting d.m.v dubbele meting
 • Thermopile sensoren met een nauwkeurigheid van 0.03°C
 • Alle metingen uitgevoerd vanop 80 cm afstand.
 • 230 V net aansluiting
 • Ethernet aansluiting
 • Hoogte van het toestel op statief: 1m50

Stay positive, stay safe